Donostiako Udala Donostia Kultura Donostia 2016


Literaktum | Letren eta lenguaien festa | 2006 24-28 maiatza


Dokumentazioa / itzuli /

Aurelia Arkotxa /
Baigorri, Nafarroa Beherea, 1953 /

Aurelia Arkotxa

Idazle euskalduna. Bere libururik adierazgarrienak "Imaginaire et poésie dans Maldan behera", "Pensées, études et voyages de 1853" (Antoine d'Abbadie kultur mezenasari buruzkoa) eta "Atari ahantziak" izeneko olerki-liburua dira.


Bibliografia /

Antoine d'Abbadie, Pensées, études et voyages de 1835 (1997). Eusko Ikaskuntza

Atari ahantziak (1993). Pamiela

Euskal kritika gaur (2002). Eusko Ikaskuntza

Euskaldunen Labrador (1990). Eusko Jaurlaritza, Kultura eta Turismo Saila

Gutiziak (2000). Txalaparta

Iker 14 (2003)

Imaginaire et poésie dans "Maldan behera" de Gabriel Aresti (1993). Gipuzkoako Foru Aldundia

Joan Mirande Orhoituz, 1972-1997 : antología (2002). Gipuzkoako Foru Aldundia

Once (poetas) para trescientos (lectores): Mujeres poetas en el País Vasco. (2001). La Palma

Hitzeko zubia : euskal poesia 1990-2000 (2000). Amaía

Septentrio : narrazioa (2001). Alberdania



Donostia Kultura 2009 ©copyright | Lege oharra · Datuen babesa | Laguntzailea Instituto Cultural Rumano